Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Què suposa estar de baixa per a un autònom?
  06 MARÇ

  Què suposa estar de baixa per a un autònom?

  Sistema de protecció i cobertures del règim especial de treballadors autònoms

  Malgrat les millores que ha inclòs el sistema de la Seguretat Social pels Autònoms, segueix existint un gap molt important entre el ingressos i les prestacions que es reben en cas de malaltia o accident.
  Llegir més
 • Com afecta la nova llei hipotecària a les assegurances vinculades al préstec?
  05 MARÇ

  Com afecta la nova llei hipotecària a les assegurances vinculades al préstec?

  Amb la nova llei reguladora de contractes de crèdits immobiliaris s’ha aconseguit millorar la protecció dels consumidors i la competència al mercat assegurador.

  Llegir més
 • Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2019
  25 FEBRER

  Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2019

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2019.

  Llegir més
 • Que és una corredoria d'assegurances i que pot fer per tu?
  13 FEBRER

  Que és una corredoria d'assegurances i que pot fer per tu?

  Una corredoria d'assegurances és una figura imparcial experta en mediacions entre companyies d'assegurances i assegurats. És important saber que en una corredoria d'assegurances no es treballa només amb una asseguradora.

  Llegir més
 • Tipus de Guants de Seguretat
  11 GENER

  Tipus de Guants de Seguretat

  Els guants de seguretat són un Equip de Protecció Individual (EPI) indispensables per a certs treballs. Des d'ASP Corredoria volem ajudar-te a protegir les teves mans de la manera més eficaç possible, per això t'oferim aquesta llista amb la classificació dels tipus de guants de Seguretat existents.
  Llegir més
 • Nova resolució de beques per a la formació Novembre 2018 ASP CORREDORIA
  20 NOVEMBRE

  Nova resolució de beques per a la formació Novembre 2018 ASP CORREDORIA

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Novembre 2018 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.
  Llegir més
 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar