Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Què és una assegurança d'incapacitat temporal per a autònoms
  17 SETEMBRE

  Què és una assegurança d'incapacitat temporal per a autònoms

  Al contrari del que tothom creu, els autònoms no són súper herois que queden fora de risc d'accidents i/o malalties. Econòmicament, tret que disposis d'una assegurança d'incapacitat temporal per a autònoms o una assegurança de baixa, un autònom en posar-se malalt, senzillament deixa de facturar.
  Llegir més
 • Què és una assegurança a tot risc construcció o TRC
  01 AGOST

  Què és una assegurança a tot risc construcció o TRC

  Un dels factors fonamentals a valorar abans d'iniciar els treballs d'una obra o construcció és la contractació d'una assegurança tot risc construcció, o comunament coneguda com a TRC.

  A ASP Corredoria volem ajudar-te en tot el que necessitis en el teu dia a dia, fins i tot en el desenvolupament de la teva activitat laboral. Per això hem creat aquesta petita guia en la qual pots trobar tots els secrets de les assegurances tot risc construcció.

  Llegir més
 • Què és una assegurança de decessos
  30 JULIOL

  Què és una assegurança de decessos

  Una assegurança de decessos és una pòlissa d'assegurances que salvaguarda els costos lligats al sepeli de la persona assegurada  Llegir més
 • L’assegurança decennal de danys, què cobreix i què ofereix al Promotor?
  17 JULIOL

  L’assegurança decennal de danys, què cobreix i què ofereix al Promotor?

  L’Assegurança decennal de danys materials a l’Edificació, amb la seva garantia bàsica (obligatòria per LOE), cobreix durant 10 anys els danys materials causats a l’edifici per vicis o defectes que tinguin el seu origen o afectin la cimentació i/o estructura, i que comprometin directament la resistència mecànica i seguretat de l’edifici.

  Llegir més
 • Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2019/2020
  12 JULIOL

  Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2019/2020

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2019/2020.

  Llegir més
 • Impostos de les Assegurances
  14 JUNY

  Impostos de les Assegurances

  Sabries dir amb quins impostos estan gravades les assegurances? A ASP Corredoria ens agrada que els nostres clients estiguin plenament informats sobre tot el relacionat a les assegurances, ja siguin assegurances de llar, construcció, vehicles o salut, per això en aquest article veurem quins són els impostos de les assegurances. 
  Llegir més
 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar