Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria 23-11-2019
  03 DESEMBRE

  Segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria 23-11-2019

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • Resolta incidència informàtica
  21 NOVEMBRE

  Resolta incidència informàtica

  Us informem que ja ha estat resolta la incidència informàtica soferta el passat 16 de novembre i tornen a funcionar les busties de correu electrònic d' ASP Corredoria. Poden tornar a realitzar les gestions amb la nostra Corredoria d'assegurances per aquesta via.
  Llegir més
 • Avís de fallida dels sistemes informàtics
  18 NOVEMBRE

  Avís de fallida dels sistemes informàtics

  Us informem que aquest cap de setmana hem rebut un atac informàtic que ha provocat una fallida en el funcionament dels sistemes informàtics. Actualment la web i els nostres sistemes funcionen amb normalitat però continuem sense tenir accès als correus electrònics.
  Llegir més
 • Què és una assegurança de defensa jurídica
  14 NOVEMBRE

  Què és una assegurança de defensa jurídica

  En alguna ocasió t'has vist abocat a reclamar alguna situació però no has sabut com reclamar legalment? O bé t'has vist immiscit en una reclamació legal contra tu i no has sabut per on començar? Amb una assegurança de defensa jurídica i reclamació ho hauries solucionat fàcilment.

   

  Llegir més
 • Què és una assegurança de responsabilitat civil per a arquitectes i aparelladors
  13 NOVEMBRE

  Què és una assegurança de responsabilitat civil per a arquitectes i aparelladors

  L'assegurança de responsabilitat civil és obligatòria per a arquitectes i aparelladors en la majoria de CCAA.

  Dit això, vegem en què consisteixen exactament aquestes assegurances i com podem contractar-les.
  Llegir més
 • Primera resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria 10-11-2019
  10 NOVEMBRE

  Primera resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria 10-11-2019

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la primera resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar