Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • que es un corredor d'assegurances
  22 JULIOL

  Corredor d’assegurances

  Què és un corredor d'assegurances?

  ASP Corredoria som corredors d’assegurances. T’expliquem què és un corredor d’assegurances i quines són les seves funcions entre l’asseguradora i l’assegurat. En aquest vídeo podràs veure la importància de la figura del corredor d’assegurances.

  Llegir més
 • Assegurances de viatge i coronavirus
  16 JULIOL

  Assegurances de viatge i coronavirus

  Puc assegurar les meves vacances davant el Coronavirus?

  Ha arribat l’estiu i desprès d’uns mesos convulsos pensem en passar alguns dies fora de casa, el dubte arriba en saber què passarà si reservem i no podem anar al nostre destí turístic. En aquest article intentem informar de les opcions asseguradores que existeixen i com les companyies asseguradores s’han adaptat a les noves circumstàncies per adaptar les seves assegurances de viatges.

  Llegir més
 • Propera Assemblea general de Musaat
  08 JUNY

  Propera Assemblea general de Musaat

  El Consell d’Administració de Musaat ha convocat Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dijous 16 de juliol a Madrid.

  Llegir més
 • Fraccionament mensual del segon rebut de l’assegurança RC A/AT/IE de Musaat
  06 MAIG

  Fraccionament mensual del segon rebut de l’assegurança RC A/AT/IE de Musaat

  Musaat fracciona en 6 terminis mensuals el segon rebut de la prima de l’assegurança de responsabilitat civil professional a partir de l’1 de juliol, facilitant el pagament de la prima de l’assegurança als seus mutualistes, sense aplicar cap tipus d’interès. Una mesura que forma part del pla de suport #MUSAATcontigo.

  Llegir més
 • Convocatòria de beques per formació 2020/2021 CAATEEB
  05 MAIG

  Convocatòria de beques per formació 2020/2021 CAATEEB

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2020/2021.

  Llegir més
 • Ajuda del Fons de Prestacions Socials Premaat.
  28 ABRIL

  Ajuda del Fons de Prestacions Socials Premaat.

  Premaat, la Mútua alternativa dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació, ha creat una nova línia d’ajudes del Fons de Prestacions Socials pels mutualistes greument afectats per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària, destinant un milió d’euros per aquestes ajudes solidàries.

  Llegir més
 1 ... 3 4 5 6 7 ... 16

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar