Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • ASP Corredoria al Barcelona Building Construmat
  10 MAIG

  ASP Corredoria al Barcelona Building Construmat

  ASP Corredoria participa a la fira Barcelona Building Construmat, la principal fira del sector de la construcció. Ens podeu trobar a l’estand del CAATEEB del 14 al 17 de maig.

  Llegir més
 • Beneficis de contractar una assegurança de salut
  03 MAIG

  Beneficis de contractar una assegurança de salut

  Una assegurança de salut, assegurança mèdica o assegurança de malaltia és una assegurança per la  qual mitjançant un contracte es detalla una sèrie de cobertures sanitàries a què l'assegurat té dret a canvi d'una prima.

  En ASP Corredoria ens dediquem a protegir-te a tu i als teus, per això en aquest breu article veurem les principals característiques de les assegurances de salut i com poden ajudar-te en el teu dia a dia.

  Llegir més
 • Declaracions intervencions professionals RC Axa
  09 ABRIL

  Declaracions intervencions professionals RC Axa

  Recordem als aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació que tinguin la pòlissa de responsabilitat civil professional contractada a través d'ASP Corredoria amb la companyia d'assegurances AXA com poden fer les comunicacions de les intervencions professionals realitzades.
  Llegir més
 • Estalvi per afrontar el futur
  05 ABRIL

  Estalvi per afrontar el futur

  Recordem l’article publicat a L’INFORMATIU DEL CAATEEB juny 2018 sobre el sistema de pensions i com afecta als aparelladors, un dels col·lectius que representa un major nivell d’autònoms.

  Llegir més
 • Resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria
  28 MARÇ

  Resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • Què són les assegurances de dependència?
  19 MARÇ

  Què són les assegurances de dependència?

  Les assegurances de dependència cobreixen la situació irreversible per la qual es necessita ajuda per a fer les tasques bàsiques (menjar, caminar, vestir-se, etc). A ASP Corredoria volem estar al teu costat quan més el necessitis, per això en aquest article t'explicarem tots els detalls sobre aquestes assegurances i com poden protegir-te per a fer-te la vida més fàcil en una situació de dependència irreversible.
  Llegir més
 1 2 3 4 5 ... 10

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar