Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Que és una corredoria d'assegurances i que pot fer per tu?
  13 FEBRER

  Que és una corredoria d'assegurances i que pot fer per tu?

  Una corredoria d'assegurances és una figura imparcial experta en mediacions entre companyies d'assegurances i assegurats. És important saber que en una corredoria d'assegurances no es treballa només amb una asseguradora.

  Llegir més
 • Tipus de Guants de Seguretat
  11 GENER

  Tipus de Guants de Seguretat

  Els guants de seguretat són un Equip de Protecció Individual (EPI) indispensables per a certs treballs. Des d'ASP Corredoria volem ajudar-te a protegir les teves mans de la manera més eficaç possible, per això t'oferim aquesta llista amb la classificació dels tipus de guants de Seguretat existents.
  Llegir més
 • Nova resolució de beques per a la formació Novembre 2018 ASP CORREDORIA
  20 NOVEMBRE

  Nova resolució de beques per a la formació Novembre 2018 ASP CORREDORIA

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Novembre 2018 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.
  Llegir més
 • Garantir la qualitat de Vida
  03 OCTUBRE

  Garantir la qualitat de Vida

  Quatre preguntes a fer abans de contractar un pla de pensions. Des de ASP Corredoria del CAATEEB us presentem  aquest article que qüestiona els plans de pensions. Pensar que no tots tenim les mateixes necessitats per tant el millor serà contactar amb un assessor independent que conegui el client i el seu entorn professional.
  Llegir més
 • Què suposa estar de baixa per a un autònom?
  01 OCTUBRE

  Què suposa estar de baixa per a un autònom?

  Els aparelladors i els arquitectes tècnics  representen un dels col.lectius laborals amb major nivell d'autònoms, la pensió dels quals es troba substancialment per sota dels treballadors acollits al Règim General de la Seguretat Social.Els experts indiquen la necessitat de pensar en el futur d'una manera responsable.
  Llegir més
 • Musaat renova la seva beca per a la Certificació Professional ACP
  11 JUNY

  Musaat renova la seva beca per a la Certificació Professional ACP

  Musaat renova la seva beca social per a la Certificació Professional de la ACP, mitjançant la qual bonificarà amb 200€ els primers quinze mutualistes interessats en obtindre la mencionada certificació en qualsevol de les seves modalitats i categories. 

  Llegir més
 1 2 3 4 5 6

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar