Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Declaracions intervencions professionals RC Axa
  09 ABRIL

  Declaracions intervencions professionals RC Axa

  Recordem als aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació que tinguin la pòlissa de responsabilitat civil professional contractada a través d'ASP Corredoria amb la companyia d'assegurances AXA com poden fer les comunicacions de les intervencions professionals realitzades.
  Llegir més
 • Estalvi per afrontar el futur
  05 ABRIL

  Estalvi per afrontar el futur

  Recordem l’article publicat a L’INFORMATIU DEL CAATEEB juny 2018 sobre el sistema de pensions i com afecta als aparelladors, un dels col·lectius que representa un major nivell d’autònoms.

  Llegir més
 • Resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria
  28 MARÇ

  Resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • Què són les assegurances de dependència?
  19 MARÇ

  Què són les assegurances de dependència?

  Les assegurances de dependència cobreixen la situació irreversible per la qual es necessita ajuda per a fer les tasques bàsiques (menjar, caminar, vestir-se, etc). A ASP Corredoria volem estar al teu costat quan més el necessitis, per això en aquest article t'explicarem tots els detalls sobre aquestes assegurances i com poden protegir-te per a fer-te la vida més fàcil en una situació de dependència irreversible.
  Llegir més
 • Què suposa estar de baixa per a un autònom?
  06 MARÇ

  Què suposa estar de baixa per a un autònom?

  Sistema de protecció i cobertures del règim especial de treballadors autònoms

  Malgrat les millores que ha inclòs el sistema de la Seguretat Social pels Autònoms, segueix existint un gap molt important entre el ingressos i les prestacions que es reben en cas de malaltia o accident.
  Llegir més
 • Com afecta la nova llei hipotecària a les assegurances vinculades al préstec?
  05 MARÇ

  Com afecta la nova llei hipotecària a les assegurances vinculades al préstec?

  Amb la nova llei reguladora de contractes de crèdits immobiliaris s’ha aconseguit millorar la protecció dels consumidors i la competència al mercat assegurador.

  Llegir més
 1 2 3 4 5 6

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar