Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Garantir la qualitat de Vida
  03 OCTUBRE

  Garantir la qualitat de Vida

  Quatre preguntes a fer abans de contractar un pla de pensions. Des de ASP Corredoria del CAATEEB us presentem  aquest article que qüestiona els plans de pensions. Pensar que no tots tenim les mateixes necessitats per tant el millor serà contactar amb un assessor independent que conegui el client i el seu entorn professional.
  Llegir més
 • Què suposa estar de baixa per a un autònom?
  01 OCTUBRE

  Què suposa estar de baixa per a un autònom?

  Els aparelladors i els arquitectes tècnics  representen un dels col.lectius laborals amb major nivell d'autònoms, la pensió dels quals es troba substancialment per sota dels treballadors acollits al Règim General de la Seguretat Social.Els experts indiquen la necessitat de pensar en el futur d'una manera responsable.
  Llegir més
 • Musaat renova la seva beca per a la Certificació Professional ACP
  11 JUNY

  Musaat renova la seva beca per a la Certificació Professional ACP

  Musaat renova la seva beca social per a la Certificació Professional de la ACP, mitjançant la qual bonificarà amb 200€ els primers quinze mutualistes interessats en obtindre la mencionada certificació en qualsevol de les seves modalitats i categories. 

  Llegir més
 • Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Abril 2018 ASP Corredoria
  07 MAIG

  Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Abril 2018 ASP Corredoria

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Abril 2018 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • Ampliació convocatòria de beques ASP per a la formació 2018
  05 ABRIL

  Ampliació convocatòria de beques ASP per a la formació 2018

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem ampliat els terminis per la presentació de la sol·licitud per determinats cursos dins del programa formatiu del CAATEEB 2018.

  Llegir més
 • Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Març 2018 ASP Corredoria
  21 MARÇ

  Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Març 2018 ASP Corredoria

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Març 2018 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 1 2 3 4 5

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar