Societat i Multidisciplinària
Responsabilitat civil professional

Societat i Multidisciplinària

Les pòlisses de RC per a societats multidisciplinari, estan dirigides principalment a entitats integrades per Professionals de l'arquitectura tècnica junt a altres professionals del sector de l'edificació, com son arquitectes, enginyers, geòlegs, delineants... habilitats per exercir i que les seves activitats estiguin vinculades a la realització de projectes tècnics, direccions d'obra, assistència tècnica, emissions d'informes, replanteigs, coordinacions en matèria de seguretat i salut en el sector de l'edificació i l'urbanisme.

Pòlissa RC Multidisciplinària

En aquesta pòlissa tindrà condició d'assegurat , tant  la societat prenedora de l'assegurança, com els seus socis, els empleats i els hereus legataris dels socis i els  tècnics assalariats que constin expressament nominats en les condicions de la pòlissa.

Entre les cobertures bàsiques hi consten , Rc Professional, Rc Explotació, RC Patronal, Rc creuada.

La pòlissa de RC multidisciplinària et permet escollir entre diferents sumes assegurades segons les necessitats del prenedor, així com definir altres cobertures opcionals i voluntàries.

Pòlissa RC Multidisciplinària

Has trobat el que cerques? Et truquem

Preguntes freqüents

Queden coberts els subcontractistes?

Mitjançant la RC Creuada, s’amplia la consideració de tercers perjudicats als subcontractistes de l’assegurat on es garanteix la seva responsabilitat per danys personals causats a aquets subcontractistes i els seus empleats, intervinents en el transcurs de l’obra i que depenen de l’assegurat.

En la redacció d’informes i taxacions, queden inclosos danys patrimonials?

Si, queden assegurats els danys patrimonials purs, sempre que no es derivin de danys personals i/o materials anteriors.

Queden emparats els socis?

Tenen cobertura les responsabilitats directament exigibles tant a socis com assalariats de la societat, sempre que estiguin nominats en la pòlissa.

La pòlissa de RC Multi cobreix els defectes constructius?

L’assegurança empara la responsabilitat que pot incórrer la societat per defectes constructius, i que presenti la pròpia obra, així com els danys que aquests ocasionin a tercers.

Formulari de contacte

Si tens interès en aquesta assegurança envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

(*) Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris

Contacte pressupost assegurances

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa les teves dades i et contactarem