Pòlissa d’obra concreta
Responsabilitat civil professional

Pòlissa d’obra concreta

Les pòlisses per Intervenció concreta estan pensades per assegurar una única obra de principi a fi, generant una cobertura per Obra Viva que comença amb el Visat, i una altra per Obra Finalitzada que pren efecte amb la data del CFO, i el venciment a 10 anys. D’aquesta manera es donaria acompliment del període legal de Responsabilitat civil professional, es a dir, comptant el temps d’execució d’obra +10 anys de decennal +2 anys de prescripció.

Pòlisses d’ Intervenció concreta

Les pòlisses tradicionals de RC Professional tenen un comportament específic i atenen reclamacions rebudes al llarg de l’any que te cobertura la pòlissa i protegeix tota la activitat  de l’assegurat  amb retroactivitat il·limitada (el que s’anomena motxilla d’obres). Però no quedarien incloses les reclamacions rebudes mes enllà del venciment i per tant l’assegurat queda obligat a renovar-la indefinidament per responsabilitats futures i decennals.

També tenen aplicació les pòlisses per obra per a tots els tècnics amb condició L.O.E (excepte constructors) que vulguin assegurar treballs amb PEM elevats per puntes de riscs i que derivarien en un augment de la seva cobertura habitual o també a tècnics assalariats quan  es la empresa qui es fa càrrec de la cobertura assegurada com empleadora.

Pòlisses d’ Intervenció concreta

Has trobat el que cerques? Et truquem

Preguntes freqüents

Quan puc contractar la meva pòlissa per obra?

Sempre cal contractar-la abans de fer cap tràmit visat, i es requereixen diferents dades de les intervencions, així com el pem i m2 d’actuació. Deixa’ns les teves dades i contactem.

Quins seriem els assegurats?

Assegurem a  Tècnics d’arquitectura tècnica, arquitectes, enginyers i promotors, atenent al tipus d’intervenció que  desenvolupin a l’obra ( Promotor, Projectista, director d’obra, DEO, coordinador de seguretat i salut). Deixa’ns les teves dades i contactem.

Quina Suma Assegurada puc contractar?

Disposem de diferents trams de capitals que donarien cobertura a les necessitats dels agents i el risc de l’obra. Deixa’ns les teves dades i contactem.

Quins tipus d’obra i actuacions puc contractar?

Esta pensada per a tot tipus de construcció  contemplada a la LOE (excepte infraestructura pública i obra civil pesada.) en obra nova o reformes no estructurals. I per a  treballs de  projecte, direcció d’obra, Direcció d’execució d’obra i coordinació en seguretat i salut. Deixa’ns les teves dades i contactem.

Formulari de contacte

Si tens interès en aquesta assegurança envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

(*) Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris

Contacte pressupost assegurances

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa les teves dades i et contactarem