Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Construcció sostenible, què és i les noves tecnologies per aplicar-la
  20 OCTUBRE

  Construcció sostenible, què és i les noves tecnologies per aplicar-la

  Actualment la innovació és cada vegada més necessària, sobretot per poder dur a terme activitats respectuoses amb el medi ambient. És per això que l'aplicació d'una innovació tecnològica, és necessària per impulsar la sostenibilitat a les ciutats.
  Llegir més
 • Què és OCT o organisme de control tècnic?
  29 SETEMBRE

  Què és OCT o organisme de control tècnic?

  Saps que abans d'iniciar una obra és de summa importància disposar d'OCT? Si comences una obra sense supervisió OCT, no és segur! A més, si decideixes assegurar-la un cop l'obra hagi finalitzat, s'encareix tot el procés.
  Llegir més
 • Per què és important la seguretat laboral en la construcció
  29 SETEMBRE

  Per què és important la seguretat laboral en la construcció

  La construcció és un sector amb un elevat risc de sinistralitat a causa de diversos factors entre els quals destaquen la complexitat de les activitats que es realitzen, la varietat de tasques, el risc que comporta i la temporalitat entre les plantilles. És per això que és de gran importància la seguretat laboral en aquest sector.

  Llegir més
 • Què és un informe pericial en construcció?
  30 AGOST

  Què és un informe pericial en construcció?

  Quan sorgeix un dany en l'habitatge o en una construcció per defectes de construcció has de disposar d'un informe pericial per iniciar una reclamació al respecte.
  Llegir més
 • Què és un Project Manager en construcció
  24 AGOST

  Què és un Project Manager en construcció

  Tot projecte de construcció implica l'actuació de diferents agents que intervenen com ara projectistes, consultors, contractistes i subcontractistes, finançadors, etc. La figura del project manager pretén assessorar i gestionar el projecte en nom de la propietat, en coordinació amb aquesta.

  Llegir més
 • FONS SOLIDARI A LA PENSIÓ PÚBLICA DELS MUTUALISTES
  10 AGOST

  FONS SOLIDARI A LA PENSIÓ PÚBLICA DELS MUTUALISTES

  En aplicació als pressupostos generals de l'Estat pel 2021  alguns mutualistes podrien veure reduïda la seva pensió pública en 85 € mensuals, si no ha estat recavada correctament la seva baixa de l'activitat professional.
  Llegir més
 1 2 3 4 5 ... 17

On som

Ampliar
Ampliar