Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Convocatòria de beques per formació 2020/2021 CAATEEB
  05 MAIG

  Convocatòria de beques per formació 2020/2021 CAATEEB

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2020/2021.

  Llegir més
 • Ajuda del Fons de Prestacions Socials Premaat.
  28 ABRIL

  Ajuda del Fons de Prestacions Socials Premaat.

  Premaat, la Mútua alternativa dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació, ha creat una nova línia d’ajudes del Fons de Prestacions Socials pels mutualistes greument afectats per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària, destinant un milió d’euros per aquestes ajudes solidàries.

  Llegir més
 • Nova mesura de Musaat de recolzament als seus mutualistes per la crisi sanitària del coronavirus.
  22 ABRIL

  Nova mesura de Musaat de recolzament als seus mutualistes per la crisi sanitària del coronavirus.

  Musaat posa a disposició de tots els seus mutualistes una línia especial d’assistència jurídica telefònica.

  Llegir més
 • Mesures adoptades per Premaat davant la crisi sanitària del Covid-19.
  17 ABRIL

  Mesures adoptades per Premaat davant la crisi sanitària del Covid-19.

  Premaat, la Mútua alternativa dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació continua prenent mesures per afrontar la crisi sanitària provocada pel Covid-19, per tal d’identificar i atendre les necessitats dels seus mutualistes i mantenir la viabilitat tècnica, econòmica i legal de la mutualitat.

  Llegir més
 • Actualització mesures Musaat de recolzament Covid-19.
  14 ABRIL

  Actualització mesures Musaat de recolzament Covid-19.

  Musaat incrementa la cobertura en 100.000 euros a tots els arquitectes tècnics en actiu amb pòlissa Responsabilitat Civil Professional amb la Mútua.

  Llegir més
 • rescat del pla de pensions - mesures urgents covid-19
  06 ABRIL

  Rescat del Pla de Pensions

  PPA’S i PPSE’S ADAPTACIÓ MESURES URGENTS COVID19  El Reial Decret – Llei 11/2020 (31/03/20) ha adaptat la legislació per poder rescatar els pla de pensions. Es tracta d’un rescat parcial i segons determinats supòsits on es podrà rescatar els productes de plans de pensions per a la jubilació, PPA’s i PPSE’s, degut a l’excepcionalitat de la situació que estem vivint per la crisi sanitària del Covid19.
  Llegir més
 1 2 3 4 5 ... 13

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar