Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Ajornament del segon rebut de l’assegurança responsabilitat civil aparelladors, arquitectes tècnics Musaat.
  19 MARÇ

  Ajornament del segon rebut de l’assegurança responsabilitat civil aparelladors, arquitectes tècnics Musaat.

  Musaat, conscients de l’impacte provocat per la crisis sanitària del Covid-19, ajorna el cobrament del segon rebut de l’assegurança RC A/AT/IE a l’1 de juliol, com a mesura per ajudar als mutualistes.
  Llegir més
 • Protocol d’actuació ASP davant l’emergència del Coronavirus
  16 MARÇ

  Protocol d’actuació ASP davant l’emergència del Coronavirus

  Avís - ASP Corredoria tanca les seves oficines de Barcelona i Lleida i l’atenció presencial a partir de dilluns 16 de març, per tal de garantir la seguretat del nostre personal i els nostres assegurats. Queda garantida la prestació del nostre servei per vies telemàtiques habituals.
  Llegir més
 • aparellador, arquitecte tècnic o enginyer de l'edificació
  13 FEBRER

  Tenen les empreses cobertes a tots els seus tècnics?

  El professional (aparellador, arquitecte tècnic o enginyer de l'edificació) ha de conèixer quin és el seu nivell de protecció.

  La resposta a aquesta pregunta hauria de ser un sí rotund. Al cap i a la fi es dóna per suposat que el professional que signa un visat o el director d'execució d'obra assumeixen, per a la seva funció, la responsabilitat dels sinistres que es puguin produir en el procés d'edificació. Però no està tan clar que les responsabilitats sobre aquests sinistres que es puguin produir recaiguin sobre ells de manera exclusiva. 

  © Foto: El Chopo
  Llegir més
 • Responsabilitat civil d'una obra, noves formes d'assegurament per als aparelladors
  06 FEBRER

  Responsabilitat civil d'una obra, noves formes d'assegurament per als aparelladors

  Com a consequüència de les exigències del mercat, les companyies asseguradores estan adaptant la seva oferta de pòlisses d'assegurances de responsabilitat civil per a tècnics. En aquest àmbit, des d'ASP Corredoria d'Assegurances podem oferir l'assessorament personalitzat als nostres assegurats: aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, més adaptat a les seves necessitats. A més de les pòlisses de responsabilitat civil professional renovable anualment, actualment hi ha l'opció de poder contractar la responsabilitat civil per obra acabada i també per cessament d'activitat.
  Llegir més
 • Segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria 23-11-2019
  03 DESEMBRE

  Segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria 23-11-2019

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • Resolta incidència informàtica
  21 NOVEMBRE

  Resolta incidència informàtica

  Us informem que ja ha estat resolta la incidència informàtica soferta el passat 16 de novembre i tornen a funcionar les busties de correu electrònic d' ASP Corredoria. Poden tornar a realitzar les gestions amb la nostra Corredoria d'assegurances per aquesta via.
  Llegir més
 1 2 3 4 5 ... 12

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar