Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Què és la franquícia en una assegurança?
  03 SETEMBRE

  Què és la franquícia en una assegurança?

  Habitualment en diversos tipus d'assegurances existeix un concepte com és el de la franquicia. Et detallem en què consisteix la franquícia, en quin tipus d'assegurances se sol trobar, com funciona i per a què serveix.
  Llegir més
 • Horari Agost
  24 JULIOL

  Horari Agost

  Informem que l’horari d’atenció d’ASP Corredoria durant el mes d’agost serà de 8:30h a 14:30h per telèfon i/o correu electrònic. Per a tràmits presencials durant el mes d’agost les nostres oficines obriran, dimarts i dijous de 8:30 a 14:30h.

  Llegir més
 • que es un corredor d'assegurances
  22 JULIOL

  Corredor d’assegurances

  Què és un corredor d'assegurances?

  ASP Corredoria som corredors d’assegurances. T’expliquem què és un corredor d’assegurances i quines són les seves funcions entre l’asseguradora i l’assegurat. En aquest vídeo podràs veure la importància de la figura del corredor d’assegurances.

  Llegir més
 • Assegurances de viatge i coronavirus
  16 JULIOL

  Assegurances de viatge i coronavirus

  Puc assegurar les meves vacances davant el Coronavirus?

  Ha arribat l’estiu i desprès d’uns mesos convulsos pensem en passar alguns dies fora de casa, el dubte arriba en saber què passarà si reservem i no podem anar al nostre destí turístic. En aquest article intentem informar de les opcions asseguradores que existeixen i com les companyies asseguradores s’han adaptat a les noves circumstàncies per adaptar les seves assegurances de viatges.

  Llegir més
 • Propera Assemblea general de Musaat
  08 JUNY

  Propera Assemblea general de Musaat

  El Consell d’Administració de Musaat ha convocat Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dijous 16 de juliol a Madrid.

  Llegir més
 • Fraccionament mensual del segon rebut de l’assegurança RC A/AT/IE de Musaat
  06 MAIG

  Fraccionament mensual del segon rebut de l’assegurança RC A/AT/IE de Musaat

  Musaat fracciona en 6 terminis mensuals el segon rebut de la prima de l’assegurança de responsabilitat civil professional a partir de l’1 de juliol, facilitant el pagament de la prima de l’assegurança als seus mutualistes, sense aplicar cap tipus d’interès. Una mesura que forma part del pla de suport #MUSAATcontigo.

  Llegir més
 1 2 3 4 5 ... 13

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar