Nova marca corporativa de Musaat. Descobreix la nova identitat.

06 - 07 - 2022
Nova marca corporativa de Musaat. Descobreix la nova identitat.

Musaat estrena nova marca corporativa amb la que renova la seva identitat visual i els valors de la Mútua que s'alineen amb el procés de transformació en el que està immersa.La seva marca corporativa evoluciona per donar-te més.


El mon es mou cada cop més ràpid. Per això, en Musaat s'adapten constantment a les necessitats dels professionals, oferint-los sempre la protecció que necessiten en cada moment, convertint-se en una Mútua més digital i sostenible, amb productes i serveis adaptats a la realitat diària dels seus mutualistes i col·laboradors. Un procés de transformació amb el propòsit d'impulsar-te front els nous reptes i oportunitats.

Et presentem la seva marca corporativa: un reflex d'aquesta transformació de la qual tu també ets el protagonista. amb ella, reforcen els seus valors, tradicions i visió de futur per a continuar creixent.

Musaat, la seva raó de ser és protegir-te per impulsar tot el teu potencial. Pots visualitzar el seu vídeo presentació de la nova marca aquí

Si vols conèixer més sobre Musaat visita la nostra web, on disposes de informació sobre la Mútua dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de la edificació.

Si encara no disposes d'assegurança de responsabilitat civil professional pots cotitzar la teva pòlissa sense compromís en aquest enllaç, en ASP Corredoria estem per assessorar-te i informar-te sobre les assegurances professionals i personals que més t'interessen i que s'adeqüen a les teves necessitats.

Més informació.

Compartir notícia