SI ETS AUTÒNOM O PROFESSIONAL LLIBERAL, AQUESTA INFORMACIÓ T'INTERESSA.

09 - 04 - 2024
SI ETS AUTÒNOM O PROFESSIONAL LLIBERAL, AQUESTA INFORMACIÓ T'INTERESSA.
Malgrat les últimes actualitzacions, tant del RETA de la Seguretat Social com de les mutualitats alternatives, el fet d'estar de baixa suposa un gran desequilibri financier, per a un autònom o lliberal.

Autònom, saps què cobraries en cas de baixa laboral?

La prestació que rebràs si estàs cotitzant al RETA dependrà de la teva base de cotització, de si és contingència comuna o professional i de la durada del procés. 

Supòsit per un cotitzant del RETA amb una base de cotització de 960,78 € i que està pagant una quota d'autònoms de 300,72 €/mes. En cas de cotitzar a la mutualitat professional pel sistema alternatiu a la Seguretat Social, la prestació és de 44 €/dia amb una franquícia de 14 dies per malaltia, i s'ha de continuar pagant la quota a la mutualitat professional durant el procés. 

Pots millorar aquests ingressos amb una pòlissa de baixes diàries compatible amb la prestació pública o de mutualitat alternativa. 


Supòsit per un arquitecte tècnic, per a altres professions, edats, subsidis o franquícies, consulta'ns.

Protegeix-te davant una baixa de llarga durada per malaltia i/o accident i no dexis la teva economia en mans de la sort.

ASP, la corredoria del Cateb on et podem ajudar

Vols un estudi personalitzat de la teva situació en cas de baixa per malatia i/o accident per veure si estàs en una situació de desprotecció? Demana'ns assessorament personalitzat i et prepararem un estudi segons els teus ingressos, la teva base de cotització i les despeses a les quals has de fer front cada mes. 

Més informació

Compartir notícia