Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • És obligatori contractar l’assegurança de vida amb l’entitat financera?
  29 SETEMBRE

  És obligatori contractar l’assegurança de vida amb l’entitat financera?

  A vegades ens trobem amb que les entitats financeres obliguen els seus clients a contractar l’assegurança de vida amb ells a unes primes que resulten més cares que la mitja del mercat assegurador. Segons la llei no hi ha obligació de vincular l’assegurança de vida a altres productes financers, per exemple en el cas de les hipoteques no poden obligar-nos a contractar l’assegurança de vida amb ells, però hem de vigilar per si tenim cap tipus de bonificació que no ens penalitzin per el fet de portar-nos l’assegurança de vida a l’entitat que més ens interessi.

  Llegir més
 • Musaat obre la segona edició de beques per a la Certificació Professional ACP
  20 SETEMBRE

  Musaat obre la segona edició de beques per a la Certificació Professional ACP

  Musaat llança la segona edició de la seva beca social per a la Certificació Professional de la ACP, mitjançant la qual bonificarà amb 200€ els primers quinze mutualistes interessats en obtindre la mencionada certificació en qualsevol de les seves modalitats i categories. 
  Llegir més
 • La necessitat de mantenir una pòlissa de responsabilitat civil professional per els hereus d’un aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte.
  18 SETEMBRE

  La necessitat de mantenir una pòlissa de responsabilitat civil professional per els hereus d’un aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte.

  La professió d’arquitectura tècnica, així com la d’arquitectura, té unes obligacions legals, que no finalitzen amb la jubilació o defunció del aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte sinó amb els terminis establerts a la LOE. Quan un familiar accepta una herència d’un aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte ha de saber que s’hereten els bens i drets del finat així com les deutes i obligacions. Per això és important disposar d’una pòlissa de responsabilitat civil professional que empari aquests supòsits, no deixant als hereus sense cobertura.

  Llegir més
 • Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2017-2018
  20 JULIOL

  Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2017-2018

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2017-2018.
  Llegir més
 • La Responsabilitat Civil Professional dels técnics de l'Edificació
  19 JULIOL

  La Responsabilitat Civil Professional dels técnics de l'Edificació

  Els tècnics de la construcció han de disposar d’una assegurança de Responsabilitat Civil Professional per cobrir la responsabilitat que es pugui derivar de les seves actuacions professionals i no estar desprotegits davant les reclamacions que de tercers puguin rebre. En ASP intentem donar les millors solucions asseguradores perquè tant els Aparelladors, Arquitectes Tècnics/Enginyers d'Edificació com Arquitectes i altres professionals de la construcció tinguin una assegurança adaptada a les seves necessitats i que empari les reclamacions que puguin rebre.

  Llegir més
 • ASP Corredoria membre d'ADECOSE
  11 JULIOL

  ASP Corredoria membre d'ADECOSE

  En ASP Corredoria formem part d'ADECOSE la major associació de corredors d'Espanya.
  Llegir més
 1 ... 8 9 10 11 12

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar