Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Musaat renova la seva beca per a la Certificació Professional ACP

11-06-2018

Musaat, la mutua dels Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació, ha obert una convocatòria de beques socials fins a final d'any per tots els seus mutualistes. Aquesta beca forma part del conveni de col·laboració signat entre la Mutua i l'Agencia de la Certificació Professional (ACP). 
Per sol·licitar la beca els mutualistes hauràn primer d'iniciar els tràmits per l'obtenció de la certificació a través de la seva pàgina web www.agenciacertificacionprofesional.org. Un cop complimentada la sol·licitud i formalitzat el procès, els interessats podràn dirigir-se a Musaat  per sol·licitar la beca. Aquesta beca es compatible amb el descompte del 5% en les tarifes inicials de certificació de l'ACP per a tots els assegurats de Musaat amb pòlissa de Responsabilitat Civil d'Aparellador, Arquitecte Tècnic i Enginyers de l'Edificació.  Així mateix els tècnics que disponsin d'assegurança de Responsabilitat Civil d'Aparellador, Arquitecte Tècnic i Enginyers de l'Edificació amb Musaat i disposin d'un certificat en vigor de l'ACP
Así mismos los técnicos que tengan el seguro de Responsabilidad Civil de Aparejadores, Arquitectos Técnicos e Ingenieros de la Edificación con Musaat y dispongan de un certificado en vigor de la ACP es benificiaran d'un descompte del 15% en la seva assegurança.
Amb aquestes ajudes i bonificación, Musaat aposta per iniciatives que suposin una millora en la qualificació dels seus assegurats, ja que considera que estdar en posesió de la Certificació Professional repercuteix en una major qualitat en la feina dels Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació, i , una disminució dels riscos assumits per la Mutua. 

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar