Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Abril 2018 ASP Corredoria

07-05-2018

Aparelladors Serveis Professionals, Corredoria d’Assegurances (ASP Corredoria d’Assegurances), com a mediadora d’assegurances específica en l’àmbit de l’edificació, responsabilitat civil tècnics, que ofereix les millors alternatives possibles de cobertura de responsabilitat civil al sector, en particular al col·lectiu professional de l’arquitectura tècnica, està compromesa en millorar la qualitat de l’exercici dels seus clients professionals, que comporta una disminució de la seva sinistralitat, i, per aquest motiu, aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Igualment, ASP Corredoria d’Assegurances vol impulsar accions que ajudin a fidelitzar els seus clients i que puguin suposar un increment de la contractació de pòlisses d'assegurances. 
Amb aquests antecedents i per la seva vinculació amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), ASP Corredoria d’Assegurances va aprovar la convocatòria de beques per a la formació per a determinats màster i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2018. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Març 2018 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar