Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Que és una corredoria d'assegurances i que pot fer per tu?

13-02-2019

Una corredoria d'assegurances és una figura imparcial experta en mediacions entre companyies d'assegurances i assegurats. És important saber que en una corredoria d'assegurances no es treballa només amb una asseguradora.

En una corredoria d'assegurances es treballa amb diferents asseguradores per a poder satisfer les demandes de tots els nostres clients. A més, s'ha de tenir en compte que cada asseguradora té els seus propis preus per a cada segment de població.

És per això que, sempre intentant aconseguir les millors opcions per als nostres clients, en les corredories d'assegurances, comptem amb contractes de col·laboració amb diferents empreses asseguradores.

Ara que ja saps què són les corredories d'assegurances, parlem de què podem fer per tu per a ajudar-te en el teu dia a dia.

Assessorament professional gràcies als nostres perfils experts en assegurances

Gràcies a una corredoria d'assegurances, preguntes com:

  • Què significa aquest article de la meva pòlissa d'assegurances?
  • No entenc el contracte, m'estan enganyant en l'assegurança?
  • Jo volia cotxe de substitució en cas de sinistre i resulta que no ho tinc Què faig?
  • Quines assegurances són obligatòries per a una casa en propietat?
  • Haig de pagar jo l'assegurança de la meva casa llogada?
  • Quines cobertures necessito per a la meva assegurança d'edificació?

Totes aquestes preguntes les tindràs solucionades gràcies a una corredoria d'assegurances com ASP. A ASP Corredoria el client sempre és el primer. Som experts en el sector assegurances i sabem quins dubtes o inseguretats pots tenir com a assegurat. Per això a la nostra corredoria d'assegurances podràs trobar un equip que t'acompanyi en el dia a dia, assessorant-te sobre les millors opcions per a tu.

Cercador de les millors assegurances

En les corredories d'assegurances com ASP Corredoria, disposem d'acords amb les millors asseguradores per a poder oferir-te una opció exclusiva per a les teves necessitats.

En moltes ocasions en contractar una assegurança podem trobar què o no cobreixen totes les necessitats que volíem o estem sobreasegurats, amb el conseqüent augment de prima innecessari.

Gràcies a ASP Corredoria això no passarà, el nostre equip, ara els teus companys, t'assessorarem i buscarem les millors opcions perquè contractis l'assegurança que realment està dissenyat per a les teves necessitats específiques.

Estalviar temps en les teves gestions

En una corredoria d'assegurances com ASP, coneixem de la importància del temps i com en el dia a dia ens manca. Per això, gràcies als serveis de corredoria d'assegurances especialitzades, ens encarregarem de realitzar totes les accions i gestions necessàries perquè finalment només hagis de decidir si contractar o no la teva assegurança personalitzada.Assessorament Legal

Conèixer quines assegurances són obligatòries per al desenvolupament de la teva activitat comercial o en cas de ser propietari d'habitatges, saber quines assegurances són obligatòries per a un habitatge no és fàcil.

En una corredoria d'assegurances treballem constantment tenint en compte la legalitat vigent quant a assegurances. Per això, treballar amb una corredoria d'assegurances com ASP garantirà que compleixis amb la legislació a més d'estar cobert realment en el que necessites.
Millors condicions de pagament 

En les corredories d'assegurances com ASP podem oferir formes de pagament diferents a les que solen oferir les companyies asseguradores. Amb això pretenem recolzar-te en el desenvolupament del teu negoci i estar al teu costat constantment per al que necessitis.

Ara que ja saps què són les corredories d'assegurances i què podem fer per tu només queda que decideixis en qui confiar per a assegurar el teu dia a dia. Vols saber més sobre ASP i què ens fa una companyia de referència en el món de les assegurances?

Segueix-nos en el nostre blog i descobreix tota l'actualitat sobre el món de les asseguradores i les assegurances fent click aquí.


On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar