Musaat
Assegurances edificació / construcció

Musaat

És una mútua d’Assegurances a Prima Fixa amb una llarga trajectòria en assegurances de Responsabilitat Civil professional del col·lectiu dels Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de tot Espanya. Aquesta companyia especialitzada en assegurances situada a Madrid s'ha convertit en una referència en els professionals de sector de la construcció a través dels col·legis professionals i les seves societats de Mediació.

 Musaat té més de 35 anys de trajectòria oferint assegurances de responsabilitat civil tant per a Arquitectes tècnics com per Aparelladors i altres professionals de sector de la construcció. Els serveis de Musaat ofereix diferents tipus d'assegurances depenent de quines siguin les teves necessitats com a professional.

ASSEGURANCES QUE OFEREIX MUSAAT

RESPONSABILITAT CIVIL ARQUITECTE TÈCNIC


Musaat ofereix assegurances de responsabilitat civil per a arquitectes tècnics, aparelladors, taxadors, per cessament d'activitat o per obra acabada, entre d'altres.

 
 • RC APARELLADORS:

Inclou cobertures per a les actuacions que els tècnics realitzin com a tècnics en prevenció de riscos laborals
 
 • RC PROFESSIONAL TAXADORS / PÈRITS / INFORMES:

Aquesta assegurança cobreix la responsabilitat civil en informes de taxació creats, certificats d'eficiència energètica, peritatges, ITE s, informes d'avaluació d'edificis i altres certificats derivats de la teva activitat.

 
 • CESSAMENT D'ACTIVITAT D'APARELLADOR / AT / IE:

Per a professionals que deixin d'exercir. Aquesta assegurança protegeix enfront de reclamacions de tercers, encara que s'hagi cessat l'activitat professional.

 
 • RC PER OBRA ACABADA:

Pagament d'una única prima que cobreix les reclamacions d'una obra.

 
 • RC DE SOCIETATS MULTIDISCIPLINARS:

Segur que cobreix la responsabilitat civil de les societats integrades les activitats siguin al voltant de la de l'edificació i l'urbanisme.

Assegurances de Construcció

Pots contractar la teva assegurança de construcció en funció a les teves necessitats ja sigui com autopromotor, construcció d'obres relacionades amb l'administració pública o d'instal·lació.


 • TOT RISC:

Cobreix tots els danys que es produeixin ja siguin accidents o de forma imprevisible en l'obra durant la seva execució, inclosos fenòmens de la natura, llevat d'excepcions.

 
 • RC PER AUTOPROMOTORS:

Segur que cobreix la responsabilitat enfront de la construcció del seu propi habitatge.
 
 • DESENAL DE DANYS:

Aquesta assegurança és obligatori, després de l'entrada en vigor de la L.O.E. Cobreix durant 10 anys tots els danys materials causats a l'edifici d'habitatge nou, llevat d'excepcions.
 
 • RC TÈCNICS CONSTRUCCIÓ DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA:

Per funcionaris o persones amb un contracte laboral amb l'administració pública. Assegurança per als treballs que l'administració els hagi encomanat.
  
 • EMPRESES D'INSTAL·LACIÓ:

Segur per a empreses instal·ladores ja sigui de gas, fontaneria, climatització, aigua calenta sanitària i altres derivats.

 

ALTRES ASSEGURANCES

Musaat també permet contractar assegurances relacionades amb accidents de treball, per a la llar o oficines.

 • ACCIDENTS:

Assegurança per accidents de treball
 • MULTIRISC PER A LA LLAR I OFICINES:

Cobertura per a cases particulars i oficines.
 • LABORATORIS D'ASSAIG:

Segur per a aquelles activitats derivades de l'control de qualitat de l'procés constructiu.

Sigui quina sigui la teva condició laboral derivada de professionals de la construcció com Aparellador / AT / IE, té possibilitat de cobertura amb la Mútua. + Info MUSAAT.es

Formulari de contacte

Si tens interès en aquesta assegurança envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

(*) Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris

Contacte pressupost assegurances

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa les teves dades i et contactarem