Defensa i Reclamació

Defensa jurídica

Disposem d’una pòlissa de defensa jurídica col·lectiva per als col·legiats del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, que cobreix la defensa jurídica del tècnics per al desenvolupament de la seva activitat professional, a una prima immillorable, 22,30€/any, i que cobreix defensa penal, contractes d’assegurances, defensa suplementària de la responsabilitat civil i l’assistència jurídica telefònica. La millor cobertura a la prima més competitiva del mercat.

Perquè la teva tranquil·litat és el més important, t’oferim les millors pòlisses de defensa jurídica del mercat segons les teves necessitats, particulars o professionals. Consulta amb els nostres assessors per a més informació.
Assegurança jurídica

Reclamació d’honoraris

Que cap problema de morositat t’impedeixi gestionar la teva activitat professional.

Emmarcat al nostre col·lectiu, ASP Corredoria disposa d’una pòlissa col·lectiva per al CAATEEB, a la qual tots els seus col·legiats poden adherir-s’hi per només 21€/any. Garanteix la reclamació amistosa i judicial dels honoraris i les factures impagades als nostres assegurats, en l’àmbit de la seva activitat professional, autònoma o empresarial.

Per a societats professionals i altres professions, estem a la teva disposició per oferir-te assessorament i les millors primes del mercat.

També disposem de les millors assegurances d’impagament de lloguers per a la teva tranquil·litat, amb les millors asseguradores especialistes en reclamació i defensa jurídica.

On som

Ampliar
Ampliar