Assegurança de Vida
Assegurances particulars

Assegurança de Vida

Una assegurança de vida és una assegurança creada per protegir els familiars del prenedor en cas de defunció o invalidesa; assegura una estabilitat financera en aquest moments.
  1. Dades pel càlcul de la prima
  2. Prima anual i dades de contacte

Calculi el seu pressupost

Has trobat el que cerques? Et truquem

Com funciona una assegurança de vida?

La família rep una indemnització segons el capital contractat quan ja no hi siguis. Això permetrà la teva família sortir endavant i ajudarà a cobrir despeses com ara, hipoteca, estudis, etc.

 

Disposem d’una pòlissa de vida col·lectiva pels col·legiats del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona i les seves famílies, que cobreix en cas de defunció i té la possibilitat d’assegurar la invalidesa absoluta i permanent o la incapacitat professional, amb unes primes molt competitives.  

També oferim diferents tipus d’assegurances de vida adaptats a les teves necessitats per protegir allò que més t’importa, la teva família. A ASP Corredoria t’ajudem a contractar la teva assegurança i treballem amb les principals asseguradores, amb primes molt competitives i àmplies cobertures, amb la possibilitat d’assegurar com a complement la invalidesa, malalties greus i la incapacitat professional.

Disposem de professionals que t’assessoraran a l’hora d’escollir el producte més adequat en funció de les teves necessitats.

Contractar una assegurança de vida t’ofereix nombrosos avantatges, els teus familiars es beneficiaran de les cobertures i rebran el pagament del capital contractat.

Assegurança daccidents

 

L’assegurança d’accidents cobreix el benestar de la teva família en el cas de patir un accident. Ja sigui perquè hi ha un augment de despeses per un possible tractament o per la pèrdua o disminució d’ingressos.

 

Perquè en cas de patir un accident greu és necessari poder pal·liar els efectes econòmics negatius que es deriven del mateix, posem a disposició dels nostres clientes diversitat de pòlisses d’accidents que poden cobrir la defunció, invalidesa, incapacitat professional, pòlisses progressives, dobles i triples capitals, etc.

En el mercat hi ha un gran repertori d’assegurances de vida, deixa que t’assessori el nostre equip de professionals sobre les cobertures que més t’interessin, perquè no tots som iguals, i cal buscar l’assegurança que millor s’adapta a les teves necessitats.

Contacte pressupost assegurances

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa les teves dades i et contactarem