Assegurança negocis i oficina
Assegurances particulars

Assegurança negocis i oficina

Perquè sabem que el teu negoci i la teva empresa són com casa teva, tenim l'assegurança més completa contra els imprevistos que poden sorgir en el desenvolupament de l'activitat del negoci, comerç o despatx professional

Calculi el seu pressupost

Has trobat el que cerques? Et truquem

Assegurances per a Empreses: Local comercial, Negocis i Oficines

ASP Corredoría d’assegurances té la més completa varietat d'assegurances per a empreses, ja siguin microempreses, pimes o grans empreses, locals comercials i diferents negocis que necessitin contractar una assegurança.

Assegurances per a empreses 

Avui dia, les empreses, sense importar-ne la mida o el sector, necessiten comptar amb la tranquil·litat d'una assegurança i un servei d'assistència de tot risc. A ASP, trobarem l'assegurança que millor s'adapti a la teva empresa: assegurances de responsabilitat civil, protecció de maquinària i equips elèctrics, protecció davant danys per aigua, assegurances per a magatzems, entre d'altres.

També hi ha empreses que necessiten una garantia que cobreixi la pèrdua de benefici, o que estigui inclosa la mà d'obra per reparar danys elèctrics i altres danys causats per incidents, incendis o explosió.

Assegurances per a locals comercials i negocis

Dins de les assegurances per a locals comercials i negocis, les pòlisses multirisc de comerç i negoci protegeixen de danys per aigua, robatori, danys elèctrics, incendi, responsabilitat civil immobiliària, infidelitat de treballadors, etc. A més, es poden ampliar les cobertures amb les garanties opcionals de pèrdua de beneficis, avaria de maquinària, equips informàtics, etc, segons les necessitats de l'assegurat.

En quant a l'assegurança de comerç obligatori, únicament és així en cas que el local estigui hipotecat. Pels altres casos, de totes maneres recomanem una assegurança de comerç multirisc. Protegeix el teu negoci amb la pòlissa d'assegurances que s'adeqüi millor a la teva activitat econòmica i al teu local comercial.

Assegurances per a oficines

Les assegurances per a oficines o despatxos cobreixen tot un seguit de sinistres i riscos que es poden presentar als ambients d'oficines.

Alguns dels riscos a les oficines són:

  • Robatoris d'equips electrònics, ordinadors i altres dispositius.
  • Danys per aigua, ocasionats per fuites d’aigua.
  • Incendis o explosions.
  • Trencament de vidres com a conseqüència d'un sinistre.
  • Riscos de responsabilitat civil, inclosa la defensa jurídica que puguis necessitar.

 A ASP Corredoria d'assegurances, som especialistes en les Assegurances de Responsabilitat Civil Professional, de manera que et podem ajudar també en aquest aspecte.

Treballem amb les principals companyies del sector, oferint àmplies cobertures amb primes molt competitives. Si necessites una assegurança per a la teva empresa, local comercial o oficina, contacta'ns i t'assessorarem amb molt de gust posant a la teva disposició la millor assegurança que s'adapti a la teva situació i sector econòmic. El nostre objectiu és que simplement t'hagis d'ocupar de prosperar; de la protecció total, ens ocuparem nosaltres.

Contacte pressupost assegurances

Necessites ajuda? Et truquem

Deixa les teves dades i et contactarem