Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • L’assegurança decennal de danys, què cobreix i què ofereix al Promotor?

L’assegurança decennal de danys, què cobreix i què ofereix al Promotor?

17-07-2019

L’Assegurança decennal de danys materials a l’Edificació, amb la seva garantia bàsica (obligatòria per LOE), cobreix durant 10 anys els danys materials causats a l’edifici per vicis o defectes que tinguin el seu origen o afectin la cimentació i/o estructura, i que comprometin directament la resistència mecànica i seguretat de l’edifici.

Tot i que la LOE estableix les garantia bàsica que ha de cobrir l’assegurança decennal de danys, segons l’article 19 apartat 1.c, hi ha més garanties complementàries que es poden contractar per millorar la cobertura del Promotor davant reclamacions que pugui rebre.

Garantia bàsica obligatòria:        Obra fonamental 10 anys d’estructura (LOE)

Altres Garanties addicionals:    

  • Impermeabilització de cobertes 3 anys                                                              
  • Impermeabilització de façanes 3 anys                                                                                
  • Renuncia a l’acció de repetició contra contractista principal                                      
  • Renuncia a l’acció de repetició contra direcció d’execució d’obra                           
  • Renuncia a l’acció de repetició contra arquitecte direcció d’obra                            
  • Renuncia a l’acció de repetició contra arquitecte projectista                    
  • Revalorització de la suma assegurada

També és molt important conèixer les franquícies de la pòlissa, al mercat hi ha diverses companyies que ofereixen l’assegurança decennal de danys, comptar amb un assessor professional per tal de veure les millors opcions, que negociï la millor taxa del mercat però comptant amb les cobertures que com a promotor necessites. Un bon assessorament per tenir la pòlissa més competitiva, això és el que t’ofereix ASP Corredoria, especialistes amb les assegurances del món de la construcció.

Si ets promotor i tens dubtes segons el tipus d’obra si has de contractar una assegurança decennal de danys pots consultar-nos sense compromís. Si estàs més interessat en el tema pots llegir aquests articles per veure quan s’ha de contractar l’assegurança decennal de danys.

És necessària l’assegurança decennal de danys en una obra de reforma o rehabilitació?

Quan és necessari contractar una assegurança decennal?

En ASP Corredoria podem oferir-te les millors opcions asseguradores del mercat amb primes molt competitives, contacta amb nosaltres per tal d’informar-te.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar