Questionari de Salut

  • 1. Tomador i Assegurats
  • 2. Modalitat y Dades de contacte

Calculi el seu pressupost

Assegurats

Beneficiari Nom Cognoms Data de naixement
Tomador
Assegurat1
Assegurat2
Assegurat3

Assegurança de Salut

Què és una assegurança de salut?

 

Una assegurança de salut és aquella que dona cobertura en cas de necessitar assistència mèdica. Hi ha moltes asseguradores al mercat que ofereixen tot tipus d’assegurances de salut segons les teves necessitats.

Aquestes asseguradores s’encarreguen, en part o en la seva totalitat, de proporcionar una cobertura sanitària amb base a les cobertures contractades.

 

Assegurança de salut per a aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació

 

Pel col·lectiu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació, disposem de condicions especials en pòlisses d’assistència sanitària col·lectives de quadre mèdic SENSE copagaments amb les principals companyies del sector salut, àmplies cobertures i unes primes immillorables.

 

Poden gaudir d’aquestes pòlisses de salut els col·legiats i les seves famílies (cònjuge i fills)

 

A més, oferim una àmplia gama de serveis per protegir la salut dels teus. Treballem amb les principals companyies del sector oferint productes personalitzats:

  • Pòlisses individuals

  • Pòlisses col·lectives

  • Pòlisses de reemborsament de despeses

  • Quadre mèdic

 

Ens adaptem a les necessitats de cada client amb els principals centres assistencials a nivell nacional.

 

Són molts els avantatges de contractar una assegurança de salutes pot disposar d’una assegurança dental en nombroses clíniques, evitar les llargues llistes d’espera en cas d’operació o tractament, disposar de proves diagnòstiques en un breu període de temps i moltes més.

 

A Asp Corredoria comptem amb professionals especialitzats en aquest sector, que podran assessorar-te sobre la millor opció per contractar la teva assegurança mèdica i assegurar la salut i la de la teva família.  

METAS_ASPERSONAL_SALUD_ALT

On som

Ampliar
Ampliar