Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Reducció dels avantatges fiscals PPI/PPA, Plans de pensions, al projecte de Llei dels Pressupostos Generals de l’Estat

Reducció dels avantatges fiscals PPI/PPA, Plans de pensions, al projecte de Llei dels Pressupostos Generals de l’Estat

24-12-2020

Al projecte de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per al any 2021 s’han incorporat modificacions a la Llei 35/2006, de 28 de novembre, de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, que afecta als sistemes de previsió. Aquesta nova llei prendrà efecte, previsiblement, l’1 de gener de 2021 i modificarà el límit de reducció a la Base Imposable del IRPF per les aportacions en PPI/PPA/mutualitats de previsió social, PPE, PPSE i assegurances de dependència.

 

Aquestes noves mesures modifiquen el límit de reducció a la base imposable de les aportacions i contribucions al sistema de previsió social. El límit conjunt d’aportacions individuals a sistemes de previsió social (PPI, mutualitats de previsió social, PPA, aportació individual PPE i PPSE i assegurances de dependència) es redueix de 8.000 € a 2.000 €, mantenint el límit addicional del 30% de las rendes del treball i activitats econòmiques.

 
Aquest nou límit s’incrementa en 8.000 € addicionals quan l’increment provingui d’aportacions empresarials.

 

També es modifiquen de 2.500 € a 1.000 €, la reducció per aportacions a favor del cònjuge, quan el cònjuge no obtingui rendiments del treball ni d’activitats econòmiques, o aquests siguin menors de 8.000 € anuals.

 

Què passa si he aportat 8.000 € al meu sistema de previsió social en 2020?

 

Aquesta mesura no tindrà aplicació retroactiva, amb el que l’aportat durant el 2020 gaudirà de la deducció que hi ha en la normativa actual.

 

Si vols conèixer més sobre estalvi per la jubilació visita el nostre web.

 

Des ASP Corredoria el nostre personal t’informarà per a planejar la teva jubilació.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar