Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Què és una assegurança de defensa jurídica

Què és una assegurança de defensa jurídica

14-11-2019

En alguna ocasió t'has vist abocat a reclamar alguna situació però no has sabut com reclamar legalment? O bé t'has vist immiscit en una reclamació legal contra tu i no has sabut per on començar? Amb una assegurança de defensa jurídica i reclamació ho hauries solucionat fàcilment.
 

Característiques d'una assegurança de defensa jurídica i reclamació

Una assegurança de defensa jurídica i reclamació salvaguarda les persones incloses en la pòlissa tant a nivell d'assessorament, com de cobertura de despeses generades, en realitzar algun procés per via judicial o amistosa de reclamació o  amb algun procés de defensa.
 

Cobertures d'una assegurança de defensa jurídica i reclamació

Les assegurances de defensa jurídica i reclamació d'ASP Corredoria poden disposar de múltiples cobertures segons la pòlissa contractada. Vegem algunes de les formes en les quals aquesta assegurança garanteix la teva seguretat i tranquil·litat:
 

Assessorament jurídic

Disposar d'assessorament jurídic, ja sigui presencial o telefònic és indispensable per estar verdaderament protegit. Tots tenim dubtes legals en alguna ocasió, per la qual cosa si contractem una assegurança de defensa jurídica i reclamació i incorporem aquesta cobertura, la tranquil·litat està assegurada.

Documentació legislativa

Quantes vegades has redactat un document legal? Sabries fer-ho?…  vegem. Amb la cobertura de documentació legislativa, la redacció o revisió de textos legals i/o contractes estarà sota control.

Herències o successions

Assessorament i defensa legal d'herències o successions.

Reclamacions de consum

Mai hauràs rebut una factura de subministraments en què hagin cobrat de menys, però probablement sí en què han cobrat de més, amb està cobertura podràs reclamar legalment la seva devolució.

Despeses o costos judicials

Ja sigui per separació o divorci, accidents de trànsit, acomiadaments injustificats en contractar la cobertura de despeses o costos judicials aquests estaran coberts davant possibles processos judicials.

Com has pogut veure, en contractar una assegurança de defensa jurídica i reclamació amb ASP Corredoria automàticament passes a disposar d'un advocat en la teva tauleta de nit disponible per a qualsevol assumpte legal que t'amoïni. A què esperes per començar a dormir tranquil?

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar