Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Què és una assegurança de decessos

30-07-2019

Una assegurança de decessos és una pòlissa d'assegurances que salvaguarda els costos lligats al sepeli de la persona assegurada

La vida es compon de moltes fases, des que naixem fins que el nostre camí arriba al seu destí vivim una infinitat d'experiències que acumulades, donen lloc al que anomenem vida.


 
A ASP Corredoria treballem per a acompanyar-te en el teu camí vital, ajudant-te a protegir i salvaguardar tot allò que per a tu és important, així com defensar-te davant possibles situacions que, de no ser previngudes, poden suposar un dur sotrac per a l'economia dels teus essers estimats.

Una d'aquestes situacions és viure un decés en el nostre si familiar. Segons l'últim informe de l'OCU, el cost d'una defunció se situa en un mínim de 3.500-€, sempre i quan optem per les opcions més espartanes.

És per això que, des d'ASP Corredoria, volem acompanyar-te en el teu dol protegint-te quant a estabilitat econòmica familiar es refereix.

Vegem quins costos suposa l'últim adeu a un familiar i com mitjançant una assegurança de decessos, podem evitar sumar més dolor a aquest moment.


Quant costa el nostre comiat

 
En comptabilitzar els costos d'una defunció sense una assegurança de decessos, podem veure que el més costós del servei és l'arca o taüt.

Els taüts més econòmics se situen en un arc de 600-€ a 2600-€, sent la mitjana al voltant de 1200-€.

Un altre factor comú a totes les cerimònies de defunció és l'arranjament floral. La corona de flors mitjana fixa el seu preu al voltant  dels 100-€.

El lloguer del tanatori per a 24-h, encara que l'habitual són 48-h, gira entorn dels 500-€, sent aquest preu un cost excepcionalment baix.

Finalment, el servei d'inhumació juntament amb el cost del nínxol dependrà de la nostra població, no obstant això, en ciutats com Madrid i Barcelona s'estableix un cost de 1822.25-€ i 537.63-€ respectivament. Accedeix a un recopilatori del cost del servei d'inhumació en 27 ciutats diferents d'Espanya fent clic aquí.

A més d'aquests costos, haurem de tenir en compte que hem de sumar-li impostos, el servei del tanatopràctic, esqueles, cotxe fúnebre etc... També hem de contemplar que, en cas d'incineració, el mateix servei d'incineració i l'urna suposen un increment més que considerable al resultat final.

 


 Què és una assegurança de decessos i què cobreix

 
Una assegurança de decessos és una pòlissa d'assegurances que salvaguarda els costos lligats al sepeli de la persona assegurada. Generalment la protecció cobreix el cost de lloguer de tanatori, el fèretre, les esqueles, el cotxe fúnebre, el servei d'inhumació o bé el d'incinerat fins a un límit de capital preestablert.

Els tràmits i gestions relacionats amb la pèrdua també poden ser assumits per l'asseguradora.

A més, en contractar una assegurança de decessos, assegures que un equip de professionals estigui al teu costat quan tu i els teus essers estimats més ho necessiteu.

Com hem pogut veure, arribar al final del nostre viatge pot suposar una gran càrrega per a familiars i amics, cosa que, de no protegir-se mitjançant una assegurança de decessos pot convertir el seu camí en un pendent constant durant un llarg període de temps.

Preserva l'estabilitat dels teus éssers estimats gràcies a les assegurances de decessos d'ASP Corredoria. Fes clic aquí per a garantir el comiat que sempre havies desitjat.


On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar