Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Què és una assegurança de la llar

22-05-2019

Una assegurança de la llar és aquella que protegeix l'habitatge front qualsevol risc que pugui ocórrer.
Les assegurances de la llar poden ser contractades tant per propietaris com per inquilins.
La Llei que empara aquest tipus d'assegurances és la Llei 50/1980, de 8 d'octubre, de Contracte d'assegurança.Tipus d'assegurança de la llar
 
Les assegurances de la llar es poden personalitzar amb les cobertures necessàries segons la tipologia d'habitatge, l'ús o fi que se li dóna a aquesta, si existeixen altres assegurances que cobreixen els mateixos riscos, etc.
  • Assegurances de continent: La garantia de continent cobreix els danys o infortunis que pugui patir a - l'habitatge a nivell estructural, és a dir sostre, parets, sòl i/o qualsevol element que formi part de l'estructura de l'habitatge.
  • Assegurances de contingut: La garantia de contingut protegeix els objectes que hi ha dins del continent, mobles, electrodomèstics, estris personals etc...
Cada companyia té uns límits específics que es poden modificar en garanties com a joies, diners en efectiu, objectes de valor especial, etc... És important revisar les cobertures perquè s'adeqüin al valor de les nostres pertinences i evitar infrassegurances.
Per a valorar les cobertures i capitals necessaris és important comptar amb un assessor d'assegurances com ASP Corredoria.

 


Quan s'ha de contractar una assegurança de la llar
 
Abans de res, heu de saber que contractar una assegurança per a la llar no és obligatori. D'igual forma també cal saber que tampoc és obligatori contractar-ho junt un crèdit hipotecari.
No obstant això, des d'ASP sempre recomanem tenir una assegurança per a la llar contractada amb un capital suficient per a protegir la nostra propietat, i una assegurança  de responsabilitat civil enfront de tercers. El motiu d'aquesta recomanació és que és perfectament possible que a la nostra casa succeeixin imprevistos que afectin la nostra propietat o que afectin les propietats confrontants o tercers, i davant aquests casos hem d'estar coberts, per a no haver  fer front amb el nostre patrimoni personal pels danys causats.
 

Quant costa una assegurança de la llar
 
Evidentment el cost de la prima de l'assegurança de llar dependrà de les cobertures de què es disposi. No obstant, existeixen altres factors determinants com per exemple l'antiguitat de la propietat, dotació de mitjans de seguretat, ubicació etc…Què cobreix una assegurança de la llar
 
Una assegurança de la llar constarà de totes aquelles cobertures que tu consideris oportunes per a sentir-te salvaguardat enfront dels infortunis que poden donar-se en el nostre dia a dia.
Alguns exemples de cobertures poden ser:
  • Danys per aigua
  • Danys per trencament de vidres
  • Danys elèctrics
  • Danys per robatori
  • Danys per fenòmens atmosfèrics
  • Danys per responsabilitat civil
  • Danys per incendi
 
Com contractar una assegurança de la llar
 
Contractar una assegurança de la llar és més fàcil del que creus. Simplement fes clic aquí i el nostre equip de professionals t'atendrà sense cap compromís i t'informaran de les millors opcions que s'adaptin a les teves necessitats. D'aquesta forma no pagaràs de més per la teva assegurança i podràs sentir-te realment segur, es pot demanar més?

 

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar