Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

QUÈ COBREIX LA RESPONSABILITAT CIVIL DE MUSAAT I QUINES OPCIONS ASSEGURADORES OFEREIX?

05-02-2021

Musaat, companyia asseguradora especialitzada en la responsabilitat civil professional dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació, posa a disposició dels seus mutualistes diverses opcions d’assegurament per cobrir la responsabilitat civil professional de les seves intervencions.

Què cobreix l’assegurança de responsabilitat civil de Musaat:

Musaat cobreix la responsabilitat del tècnic per a les seves intervencions professionals, coordinacions de seguretat, direccions d’execució, direccions d’obra i qualsevol intervenció per a la qual té atribucions l’aparellador, arquitecte tècnic o enginyer d’edificació. Musaat porta més de 35 anys protegint la responsabilitat civil dels aparelladors, com a empresa asseguradora especialitzada en el nostre col·lectiu, que coneix tots els riscos inherents a la professió.

 

Motius per contractar una assegurança de responsabilitat civil de Musaat:

 

En cas de rebre una reclamació per una intervenció professional, tant per danys personals com per danys materials, el patrimoni del tècnic podria perillar, per això és necessari disposar d’una assegurança de responsabilitat civil professional per protegir la seva situació econòmica i el seu patrimoni.

 

Les reclamacions per vicis constructius o danys personals imputables a la direcció de l’obra poden ser de grans quantitats. Disposar d’una pòlissa de responsabilitat civil professional amb una companyia amb contrastada solvència i experiència en el camp de la construcció ajudarà a protegir el seu patrimoni, ja que en cas de condemna la indemnització serà a càrrec de l’assegurança.

 

Musaat porta més de 35 anys protegint la responsabilitat dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació, com a empresa asseguradora especialitzada en el nostre col·lectiu, que coneix tots els riscos inherents a la professió.

 

Opcions que ofereix Musaat per cobrir la responsabilitat civil professional dels tècnics amb dilatada carrera professional:

 

Musaat, companyia asseguradora especialista en assegurances de responsabilitat civil professional per a aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació, ofereix diverses opcions asseguradores i ha desenvolupat diversos productes per adaptar-se a les necessitats individuals dels seus clients:

 

  • RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL ANUAL:

La pòlissa habitual que cobreix tot tipus d’intervencions professionals amb retroactivitat i diverses sumes assegurades per poder-se adaptar a les necessitats de cada tècnic.

  • RESPONSABILITAT CIVIL TAXACIONS/PERITACIONS/INFORMES:

Assegurança específica per a cobrir la responsabilitat civil derivada de taxacions, peritacions o informes.

  • RESPONSABILITAT CIVIL OBRA FINALITZADA (PRIMA ÚNICA):

Assegurança de prima única per a una intervenció professional concreta.

  • RESPONSABILITAT CIVIL MULTIDISCIPLINAR:

Assegura la responsabilitat de la societat i de tots els seus tècnics que es dediquen a l’edificació i urbanisme, en una única pòlissa, amb àmplies cobertures i amb diversos capitals per a adaptar-se a tot tipus de societats.

  • RESPONSABILITAT CIVIL CESSAMENT D’ACTIVITAT:

Per a aquells que deixen d’exercir la professió i volen liquidar tota la seva responsabilitat civil amb el pagament d’una única prima.

 

Si vols conèixer més sobre Musaat visita la nostra web, on disposes d’informació sobre la Mútua dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació.

 

Si encara no tens assegurança de responsabilitat civil professional pots cotitzar la teva pòlissa sense compromís en aquest link, perquè a ASP Corredoria estem per a assessorar-te i informar-te sobre les assegurances professionals i personals que més t’interessen i s’adeqüin a les teves necessitats.

 

Visualitza aquest breu vídeo en què Musaat resumeix les opcions d’asseguradora que la mútua ofereix als aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar