Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Protocol d’actuació ASP davant l’emergència del Coronavirus

Protocol d’actuació ASP davant l’emergència del Coronavirus

16-03-2020

Atenent a les condicions actuals, ASP Corredoria ha posat en marxa un pla de prevenció i un protocol de mesures especials davant la crisi sanitària provocada pel Covid-19 amb l’objectiu de protegir la salut i el benestar del nostre personal però també dels nostres clients.

Conscients de la importància de confinar la població, com a mesura per evitar la propagació del virus, a partir de dilluns 16 de març, queden tancades les nostres oficines de Barcelona i Lleida. El servei es seguirà prestant per vies telemàtiques habituals : per correu electrònic, zona E-client o per telèfon i en el mateix horari de sempre.

Avui més que mai sabem la importància que tenen les assegurances al nostre dia a dia, per això implementem el teletreball, per tal de garantir tant la seguretat del personal com la màxima normalitat en el desenvolupament de l’activitat d’ASP Corredoria i el servei als nostres assegurats.

Aquest espai s’actualitzarà regularment per mantenir-vos informats de les novetats que es vagin produint.

 

Telèfon d’atenció: 93 551 16 16

Correu electrònic: informacio@aspcorredoria.cat

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar