Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

L’assegurança d’assistència en viatges un complement indispensable d’aquest estiu.

04-06-2019

Saps que una assegurança d’assistència en viatges té una prima molt reduïda i et pot evitar molts mals de cap?

Si has planificat un viatge, ja sigui per treball o bé per oci, sobretot si es tracta d’anar a l’estranger, es important poder comptar amb una bona i complerta assegurança d’assistència en viatges, t’estalviarà mals de cap si succeeix qualsevol incident durant el mateix.

Les principals cobertures, i més demandades, en assistència en viatges són, l’assistència sanitària, la repatriació i l’anul·lació. Però una assegurança d’assistència té moltes més cobertures , regrés anticipat, robatori i danys a l’equipatge, despeses d’estància en cas d’hospitalització, etc

És important tenir assegurat un capital suficient quan viatgem a determinats països, no necessitarem la mateixa cobertura d’assistència sanitària als EEUU o al Japó que si es tracta d’un viatge nacional, revisa les teves cobertures per estar sempre ben protegit.

En el cas de voler assegurar les despeses d’anul·lació del viatge cal tenir en compte que les companyies asseguradores posen unes limitacions i només es poden assegurar si entre la contractació del viatge i de l’assegurança no ha passat determinat temps, per això és important estar assabentat de les condicions establertes a la pòlissa contractada per no pagar una prima per aquesta garantia que potser no ens donarà cobertura.

En ASP Corredoria podem oferir-te les millors opcions asseguradores del mercat amb primes molt competitives, contacta amb nosaltres per tal d’informar-te.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar