Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Corredor d’assegurances

22-07-2020

Què és un corredor d’assegurances?

En aquest vídeo podràs veure la importància de la figura del corredor d’assegurances. El corredor d’assegurances és una de les figures, persona física o jurídica,  establerta per la direcció general d’assegurances per poder operar com a mediador entre les companyies d’assegurances i els assegurats. Ha de disposar de clau d’autorització i honorabilitat comercial i professional per a poder operar.  

La direcció general d’assegurances estableix diverses figures per a exercir l’activitat de mediació, però és el corredor d’assegurances o Corredoria d’assegurances, si és persona jurídica, la figura la qual, en no tenir vinculació amb les companyies asseguradores, pot treballar amb diverses d’elles i oferir un assessorament imparcial defensant els interessos dels assegurats i oferint els productes que millor s’adaptin en cada moment a les necessitats de l’assegurat.

Els corredores d’assegurances són els especialistes en assegurances, la tasca dels quals és donar assistència i assessorament personalitzat als assegurats per poder escollir, entre la multitud d’ofertes asseguradores de les companyies, la modalitat d’assegurança que millor s’adapta a les necessitats del client.

Perquè un contracte d’assegurances sovint no és fàcil d’interpretar, el corredor d’assegurances soluciona els dubtes sobre les condicions del contracte, les clàusules limitatives, les exclusions de la pòlissa i la informació més rellevant per a l’assegurat.

Quina és la funció d’un corredor o mediador d’assegurances?

El corredor d’assegurances ha d’analitzar les necessitats asseguradores del client per oferir les opcions que millor s’adapten entre les múltiples ofertes que hi ha al mercat assegurador, i donar-li una oferta basada en el seu assessorament.

A més, el corredor d’assegurances valorarà durant tota la vida del contracte les renovacions o modificacions que s’hi estableixin.

En cas de sinistre el corredor o mediador d’assegurances realitzarà els tràmits amb la companyia asseguradora defensant els interessos de l’assegurat en cas de conflicte.

ASP Corredoria, experts corredors d’assegurances

ASP Corredoria som corredors d’assegurances autoritzats per la DGSFP amb clau d’autorització J2824 especialistes en les assegurances de construcció amb una dilatada experiència en les assegurances de responsabilitat civil per a aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar