Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Convocatòria de beques per formació 2020/2021 CAATEEB

Convocatòria de beques per formació 2020/2021 CAATEEB

05-05-2020

ASP Corredoria d'Assegurances del CAATEEB,  líder en assegurances de responsabilitat civil professional per aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, publica les bases de la nova convocatòria de beques per a els tècnics que realitzin els cursos del programa formatiu del CAATEEB pel curs 2020/2021. Els clients d'ASP amb pòlissa de responsabilitat civil professional en la nostra corredoria podran beneficiar-se d'una beca del 10% del valor del màster o postgrau segons les bases de la convocatòria publicades. Nomes hauran de realitzar la petició a la corredoria utilitzant el imprès de sol·licitud publicat.

En ASP Corredoria vetllem per a els interessos dels nostres assegurats i apostem fermament pel desenvolupament professional i l' especialització en la professió, i per això  considerem necessari invertir en la formació dels tècnics alhora que aquesta formació comporta una reducció de la sinistralitat. 

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar