Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Condicions de renovació de la pòlissa de responsabilitat civil professional de Musaat

27-11-2020

Informem de les novetats de Musaat per a la renovació de les seves pòlisses de responsabilitat civil professional per a aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació per a la propera anualitat 2021.

Quines condicions ofereix Musaat en la renovació de la seva pòlissa de RC professional?

 

Les novetats que Musaat, companyia asseguradora especialista en assegurances de responsabilitat civil professional per aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació, ofereix per a la renovació de les seves pòlisses per el 2021 són:

 

 • Tarifa individualitzada:

  Musaat tindrà en compte per al càlcul de la prima de l’assegurança de responsabilitat civil professional d’aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació del 2021, l’activitat realitzada per ells l’anualitat precedent. D’aquesta manera aquells tècnics que tinguin un menor volum de treball tindran una prima més ajustada.

 • Descomptes per baixa i nul·la activitat:

  Musaat augmenta els descomptes en les assegurances de responsabilitat civil professional per a la renovació 2021, creant un descompte de nul·la activitat del 30% de la prima, i mantenint el descompte de baixa activitat en un 20% de la prima.

 • Bonificacions per antiguitat:

  Musaat premia els mutualistes més fidels. A partir de 5 anys assegurats a la mútua, Musaat aplica descompte a la pòlissa de responsabilitat civil professional en funció dels anys d’antiguitat.

 • Elevació del límit màxim per sinistre:

  S’incrementa sense cost el límit màxim per sinistre i any de 2.000.000€ a 2.500.000€.

 • Pujada del límit d’indemnització per inhabilitació:

  Musaat augmenta sense modificar les tarifes l’import màxim indemnitzable per inhabilitació professional de 2.400 a 3.500 euros mensuals, durant un període màxim de 18 meses.

 • Signatura digital:

  En un món cada cop més digitalitzat, Musaat aposta per la signatura digital de manera que no sigui necessària la documentació paper i puguis signar la renovació de manera digital.


Si vols conèixer més sobre Musaat visita la nostra web, aquí disposes d’informació sobre la Mutua dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació.

 

Si encara no tens assegurança de responsabilitat civil professional pots cotitzar la teva pòlissa sense compromís en aquest link, perquè a ASP Corredoria estem per assessorar-te i informar-te sobre les assegurances professionals i personals que més t’interessen i s’adeqüen a les teves necessitats.

 

Visualitza aquest breu vídeo al que Musaat resumeix les seves novetats pel 2021.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar