Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Assegurances de viatge i coronavirus

Assegurances de viatge i coronavirus

16-07-2020

Puc assegurar les meves vacances davant el Coronavirus?

Amb l’arribada del bon temps i la nova normalitat alguns ja estan preparant les vacances, però sorgeixen dubtes al respecte: si reservo anticipadament i després no hi puc anar? O, què passaria si durant les vacances em poso malalt?, i si es posa malalt un familiar i necessito tornar anticipadament?

L’assegurança d’assistència en viatge ens resol les incidències que puguin esdevenir durant l’estada lluny de la nostra llar i, tot i que és més extensa la seva contractació quan viatgem a l’estranger, també té unes àmplies cobertures per a vacances en destí nacional.

Amb la crisi sanitària de la Covid19 les companyies asseguradores han adaptat la seva oferta d’assegurances d’assistència en viatges per poder oferir un producte més d’acord amb la situació actual del mercat. Es preveu que la majoria dels destins turístics d’aquest estiu siguin nacionals i de proximitat, però no per això es fa menys necessari comptar amb una bona assegurança d’assistència en viatges.

Cobreixen les asseguradores l’assistència en viatges durant la Covid19?

Hi ha companyies que han desenvolupat productes específics per estàncies en destí nacional amb primes competitives i sense restriccions per coronavirus. Pots tarifar sense compromís aquí pel producte Estades Espanya per a destinació nacional, i vacances per a la resta de destinacions ( o producte que millor s’adapti al tipus de viatge, creuer, esquí, aventura, estudiant o negoci).

Sempre recomanem que cal que t’assessoris per un corredor d’assegurances que et donarà les millors opcions asseguradores segons les necessitats del viatge i t’informarà de les limitacions i exclusions de la pòlissa a contractar. A ASP Corredoria podem assessorar-te sobre les millors alternatives per assegurar la teva tranquil·litat durant aquestes vacances.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar