Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Questionari de vida, incapacitat, invalidesa

  • 1. Dades pel càlcul de la prima
  • 2. Prima anual i dades de contacte

Calculi el seu pressupost

Dades pel càlcul de la prima

Assegurança de Vida

Disposem d’una pòlissa de vida col·lectiva per als col·legiats del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i els seus familiars, que dóna cobertura en cas de defunció i té la possibilitat d’assegurar la invalidesa absoluta i permanent o la incapacitat professional, amb unes primes molt competitives. Calcula el preu online en un minut.

També oferim assegurances de vida adaptades a les teves necessitats per a protegir el que més t’importa, la teva família. En ASP Corredoria treballem amb les principals asseguradores, amb primes molt competitives i àmplies cobertures, amb la possibilitat d’assegurar com a complement la invalidesa o la incapacitat professional. Disposem de professionals que t’assessoraran a l’hora d’escollir el producte més adequat en funció de les teves necessitats.

Assegurança d'Accidents

Perquè en cas de patir un accident greu és necessari poder pal·liar els efectes econòmics negatius que es deriven del mateix, posem a disposició dels nostres clientes diversitat de pòlisses d’accidents que poden cobrir la defunció, invalidesa, incapacitat professional, pòlisses progressives, dobles i triples capitals, etc. En el mercat hi ha una gran varietat d’assegurances, deixa que t’assessori el nostre equip de professionals sobre les cobertures que més t’interessen, perquè no tots som iguals, cal buscar l’assegurança que millor s’adapta a les nostres necessitats.

METAS_ASPERSONAL_VIDA_ALT

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar