• ASP Corredoria celebra el seu dècim aniversari.

ASP Corredoria celebra el seu dècim aniversari.

18-03-2021

Hem fet deu anys al costat dels col·legiats i col·legiades del CAATEEB/CAATLleida i els professionals del sector de la construcció. Deu anys donant el nostre assessorament imparcial, recolzant la professió i acompanyant els nostres assegurats a la seva vida laboral i personal amb les assegurances que millor s’adapten a les seves necessitats.

El 17 de març de 2011 vàrem rebre l’autorització de la DGSFP per a la creació de la corredoria del CAATEEB orientada a donar servei i assessorament als aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’edificació. Així va néixer Aparelladors Serveis Professionals, ASP Corredoria, propietat 100% del CAATEEB, amb la filosofia principal de donar servei als seus col·legiats/es, i els beneficis de la qual reverteix en el Col·legi i la professió.

ASP aposta fermament per l’especialització, tant dels seus clients, mitjançant el programa de beques per als programes formatius en màsters i postgraus del CAATEEB, i dels seus empleats, amb un programa de formació contínua per a mantenir el nivell d’assessorament i especialització dels integrants de l’equip.

Durant aquest 10 anys, ASP Corredoria s’ha adaptat a les necessitats que el col·lectiu i els professionals de la construcció han demandat, traslladant aquestes necessitats a les companyies asseguradores per adaptar l’oferta a les noves formes d’exercir.

Per a la nostra corredoria i l’equip que l’integrem, ha estat molt important el recolzament rebut dels nostres assegurats durant aquest deu anys, que han donat valor a la nostra feina, i que ens continua motivant dia a dia per millorar. En aquest deu anys ha canviat la corredoria, som més treballadors, mediem un volum de pòlisses en primes com en nombre major, i tot això gràcies a la confiança del nostres clients. Esperem estar a l’altura de les expectatives dels nostres assegurats en el futur i seguir creixent per a donar les millors opcions asseguradores i un assessorament imparcial i professional al sector de la construcció.

SegurosNews portal de notícies especialista en el sector de les assegurances, ha fet ressò de l’efemèride, podeu veure la notícia al següent Link.

On som

Ampliar
Ampliar