Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació  2019 ASP Corredoria 23-11-2019

Segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 ASP Corredoria 23-11-2019

03-12-2019

Aparelladors Serveis Professionals, Corredoria d’Assegurances (ASP Corredoria d’Assegurances), com a mediadora d’assegurances específica en l’àmbit de l’edificació, responsabilitat civil tècnics, que ofereix les millors alternatives possibles de cobertura de responsabilitat civil al sector, en particular al col·lectiu professional de l’arquitectura tècnica, està compromesa en millorar la qualitat de l’exercici dels seus clients professionals, que comporta una disminució de la seva sinistralitat, i, per aquest motiu, aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Igualment, ASP Corredoria d’Assegurances vol impulsar accions que ajudin a fidelitzar els seus clients i que puguin suposar un increment de la contractació de pòlisses d'assegurances. 

Amb aquests antecedents i per la seva vinculació amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), ASP Corredoria d’Assegurances va aprovar la convocatòria de beques per a la formació per a determinats màster i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2019. Aquí està disponible la segona resolució d'adjudicació de beques per a la formació 2019 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar