Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Barcelona Building Construmat
  17 MAIG

  Barcelona Building Construmat

  ASP Corredoria participa amb el CAATEEB a la fira Barcelona Building Construmat del 23 al 26 de maig, la gran fira del sector de la construcció que s'organitza a Barcelona cada dos anys i que és de referència a Europa.
  Llegir més
 • Assemblea general mutualistes Musaat
  15 MAIG

  Assemblea general mutualistes Musaat

  El proper 22 de juny a Madrid tindrà lloc l'assemblea general de mutualistes de Musaat. Si no pot assistir delegui el seu vot als representants del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Barcelona.
  Llegir més
 • Assemblea general de mutualistes de Premaat
  15 MAIG

  Assemblea general de mutualistes de Premaat

  El proper 23 de juny Premaa celebra l'Assemblea de mutualistes a Madrid. Si no pot assistir delegui el seu vot als representants del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Barcelona.
  Llegir més
 • Disposes de treballadors que viatgen per feina?
  18 MAIG

  Disposes de treballadors que viatgen per feina?

  ASP disposa de les millors cobertures en viatges de treball: assistència sanitària, anul·lacions, trasllats, pèrdua d’equipatges, etc. Que cap imprevist no afecti al teu negoci. Informa’t sense compromís.
  Llegir més
 • Prepara les teves vacances amb la millor assegurança d'assistència en viatges
  17 MAIG

  Prepara les teves vacances amb la millor assegurança d'assistència en viatges

  ASP disposa de les millors cobertures per gaudir de les teves vacances. No marxis sense una assegurança complerta. Informa’t sense compromís.
  Llegir més
 • Nou accés disponible al Eclient
  17 MAIG

  Nou accés disponible al Eclient

  Accedeix al Eclient ,posem a la teva disposició una  eina que et permet consultar les teves pòlisses, rebuts i sinistres amb tota confidencialitat en un minut. Ràpid, ágil i sencill, 24h al dia, 365 dies a l'any, tota la informació de les teves assegurances en un clic. Registra’t a l’àrea clients o en aquest enllaç.
  Llegir més
 1 ... 13 14 15 16 17

On som

Ampliar
Ampliar