Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Nova mesura de Musaat de recolzament als seus mutualistes per la crisi sanitària del coronavirus.

Nova mesura de Musaat de recolzament als seus mutualistes per la crisi sanitària del coronavirus.

22-04-2020

Musaat posa a disposició de tots els seus mutualistes una línia especial d’assistència jurídica telefònica: 91 217 60 39, assumint-ne el seu cost, que estarà operativa de dilluns a divendres, en horari de 9 a 19h.

Una bona informació sobre els nostres drets és la solució més efectiva per a molts dels nostres problemes legals, i més ara, en les circumstàncies actuals. Per això, i per ajudar els seus mutualistes en aquesta situació, proporcionant el millor servei i estant al costat del mutualistes, Musaat posa a disposició una línia especial d’assistència jurídica, assumint el cost del servei, proporcionada per ARAG, entitat de reconegut prestigi i àmplia experiència en l’àmbit jurídic.

Per realitzar les consultes, s’haurà de trucar al número: 91 217 60 39, el mateix telèfon que han habilitat per a la informació, orientació i seguiment mèdic i només s’haurà de proporcionar DNI i número de telèfon.

A través d’aquesta línia especial, els mutualistes tindran al seu abast, de dilluns a divendres, advocats especialistes perquè resolguin amb rapidesa dubtes sobre temes legals, o bé d’àmbit professional o personal. Per exemple, consultes laborals, de consum, de lloguer, etc. Les consultes relatives a l’assegurança, sobre sinistres, es continuaran responent per les vies normals, no a través d’aquesta via, que és únicament per a dubtes legals sobre l’activitat professional, empresarial o personal.

Per a més informació accediu al comunicat complet de la Musaat.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar