Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cóm afrontar una situació de dependència?

06-11-2019

Al mercat assegurador existeixen productes per garantir ingressos en cas de dependència ja que, amb la situació actual, la prestació de la seguretat social és insuficient per garantir uns mínims amb les despeses associades a aquesta situació. El més habitual és una garantia de capital definit al contractar la pòlissa en cas d’esdevenir la dependència, però existeixen altres opcions menys conegudes, com és la d’assegurar una renda vitalícia, l’opció més interessant per garantir els ingressos durant tota la vida.

Perquè en el moment que més ho necessitis puguis tenir la millor garantia, una renda vitalícia, en cas de perdre l’autonomia personal, ja sigui per edat o com a conseqüència d’una malaltia o accident, tens opció d’assegurar una renda vitalícia des de 500€/mes fins a 2.500€/mes, amb una prima anivellada.

Aquest producte té grans avantatges fiscals, igual que els plans de pensions i plans de previsió assegurats, les pòlisses de dependència permeten una desgravació fins a 8.000€ a la base imposable de la renda.

Saps com de difícil pot ser aquesta situació. Pren mesures per tal d’estar protegit, deixa’t assessorar i demana’ns pressupost sense compromís.

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar