Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

La nostra corredoria d'assegurances

Som Corredoria d’Assegurances del Col•legi d’Aparelladors de Barcelona des del febrer del 2011 i  donem  suport a les necessitats derivades tant de l’exercici de l’activitat de l’arquitectura,  com  personals, dels col•legiats i col•legiades i els seus familiars.

La nostra trajectòria ha estat basada en l’ experiència de diferents vessants  professionals i del coneixement de les responsabilitats que se’n deriven d’elles a l’àmbit de la construcció i de l’edificació. Si ets arquitecte, aparellador o un altre tipus de professional de la construcció, t'oferim la millor opció per la teva assegurança RC (Responsabilitat Civil) professional).

 A ASP CORREDORIA, disposem d’un equipo humà altament qualificat en assegurances personals, que buscant  en el mercat et facilitarem  les millors alternatives asseguradores per donar  cobertura a les teves necessitats, fent fàcil la contractació i el seguiment i resolució de les possibles reclamacions.

Del nostre equip rebràs una atenció personalitzada, on et facilitem  un assessorament a mida i pressupost sense compromís,  on coneixem el que fas... i volem fer-t’ho fàcil.

Vine a conèixer la teva Corredoria.

Veure més

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Horari Agost
  24 JULIOL

  Horari Agost

  Informem que l’horari d’atenció d’ASP Corredoria durant el mes d’agost serà de 8:30h a 14:30h per telèfon i/o correu electrònic. Per a tràmits presencials durant el mes d’agost les nostres oficines obriran, dimarts i dijous de 8:30 a 14:30h.

  Llegir més
 • Assegurances de viatge i coronavirus
  16 JULIOL

  Assegurances de viatge i coronavirus

  Puc assegurar les meves vacances davant el Coronavirus?

  Ha arribat l’estiu i desprès d’uns mesos convulsos pensem en passar alguns dies fora de casa, el dubte arriba en saber què passarà si reservem i no podem anar al nostre destí turístic. En aquest article intentem informar de les opcions asseguradores que existeixen i com les companyies asseguradores s’han adaptat a les noves circumstàncies per adaptar les seves assegurances de viatges.

  Llegir més
 • Propera Assemblea general de Musaat
  08 JUNY

  Propera Assemblea general de Musaat

  El Consell d’Administració de Musaat ha convocat Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dijous 16 de juliol a Madrid.

  Llegir més
 • Fraccionament mensual del segon rebut de l’assegurança RC A/AT/IE de Musaat
  06 MAIG

  Fraccionament mensual del segon rebut de l’assegurança RC A/AT/IE de Musaat

  Musaat fracciona en 6 terminis mensuals el segon rebut de la prima de l’assegurança de responsabilitat civil professional a partir de l’1 de juliol, facilitant el pagament de la prima de l’assegurança als seus mutualistes, sense aplicar cap tipus d’interès. Una mesura que forma part del pla de suport #MUSAATcontigo.

  Llegir més

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar