Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

La nostra corredoria d'assegurances

Som Corredoria d’Assegurances del Col•legi d’Aparelladors de Barcelona des del febrer del 2011 i  donem  suport a les necessitats derivades tant de l’exercici de l’activitat de l’arquitectura,  com  personals, dels col•legiats i col•legiades i els seus familiars.

La nostra trajectòria ha estat basada en l’ experiència de diferents vessants  professionals i del coneixement de les responsabilitats que se’n deriven d’elles a l’àmbit de la construcció i de l’edificació. Si ets arquitecte, aparellador o un altre tipus de professional de la construcció, t'oferim la millor opció per la teva assegurança RC (Responsabilitat Civil) professional).

 A ASP CORREDORIA, disposem d’un equipo humà altament qualificat en assegurances personals, que buscant  en el mercat et facilitarem  les millors alternatives asseguradores per donar  cobertura a les teves necessitats, fent fàcil la contractació i el seguiment i resolució de les possibles reclamacions.

Del nostre equip rebràs una atenció personalitzada, on et facilitem  un assessorament a mida i pressupost sense compromís,  on coneixem el que fas... i volem fer-t’ho fàcil.

Vine a conèixer la teva Corredoria.

Veure més

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • L’assegurança decennal de danys, què cobreix i que ofereix al Promotor.
  17 JULIOL

  L’assegurança decennal de danys, què cobreix i que ofereix al Promotor.

  L’Assegurança decennal de danys materials a l’Edificació, amb la seva garantia bàsica (obligatòria per LOE), cobreix durant 10 anys els danys materials causats a l’edifici per vicis o defectes que tinguin el seu origen o afectin la cimentació i/o estructura, i que comprometin directament la resistència mecànica i seguretat de l’edifici.

  Llegir més
 • Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2019/2020
  12 JULIOL

  Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2019/2020

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2019/2020.

  Llegir més
 • Impostos de les Assegurances
  14 JUNY

  Impostos de les Assegurances

  Sabries dir amb quins impostos estan gravades les assegurances? A ASP Corredoria ens agrada que els nostres clients estiguin plenament informats sobre tot el relacionat a les assegurances, ja siguin assegurances de llar, construcció, vehicles o salut, per això en aquest article veurem quins són els impostos de les assegurances. 
  Llegir més
 • L’assegurança d’assistència en viatges un complement indispensable d’aquest estiu.
  04 JUNY

  L’assegurança d’assistència en viatges un complement indispensable d’aquest estiu.

  Si tens pensat viatjar , revisa les cobertures de que disposes per si et passa cap incident, i en cas necessari augmenta-les o complementa-les amb una bona assegurança d’assistència en viatges.

  Llegir més

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar