Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Musaat renova la seva beca per a la Certificació Professional ACP
  11 JUNY

  Musaat renova la seva beca per a la Certificació Professional ACP

  Musaat renova la seva beca social per a la Certificació Professional de la ACP, mitjançant la qual bonificarà amb 200€ els primers quinze mutualistes interessats en obtindre la mencionada certificació en qualsevol de les seves modalitats i categories. 

  Llegir més
 • Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Abril 2018 ASP Corredoria
  07 MAIG

  Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Abril 2018 ASP Corredoria

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Abril 2018 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • Ampliació convocatòria de beques ASP per a la formació 2018
  05 ABRIL

  Ampliació convocatòria de beques ASP per a la formació 2018

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem ampliat els terminis per la presentació de la sol·licitud per determinats cursos dins del programa formatiu del CAATEEB 2018.

  Llegir més
 • Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Març 2018 ASP Corredoria
  21 MARÇ

  Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Març 2018 ASP Corredoria

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Març 2018 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • La figura d’un corredor d’assegurances clau per la contractació de les teves assegurances
  02 MARÇ

  La figura d’un corredor d’assegurances clau per la contractació de les teves assegurances

  Perquè confiar la contractació de les teves assegurances en un corredor professional? Els corredors som independents a les companyies asseguradores i oferim les millors alternatives asseguradores del mercat, valorem i analitzem les diverses companyies i productes per donar les opcions que millor s’adapten a les necessitats dels nostres clients. ASP Corredoria som mediadors especialitzats en el mon de la construcció.

  Llegir més
 • Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2018
  07 FEBRER

  Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2018

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2018.

  Llegir més
 1 2 3 4 5

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar